LOI

De LOI is een van de bekendste opleiders van Nederland. Dat is ook niet verwonderlijk, als je al meer dan 90 jaar voorop loopt in onderwijs. Met als doel om kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. LOI is een van de grootste hogescholen van Nederland met een aanbod van meer dan 1000 opleidingen, klassikaal te volgen of als thuisstudie  en jaarlijks bijna 100.000 studenten en cursisten.

Een opleiding volgen voor je werk of carrière, heeft vooral zin als je daarmee een diploma haalt dat waardevol is en door het bedrijfsleven gewaardeerd wordt. De opleidingen zijn mede daarom op alle fronten erkend door de overheid en veelal ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende exameninstanties en brancheorganisaties.

Sellsius en LOI

Sellsius heeft als onderdeel van de MBA-opleiding de module klantmanagement ontwikkeld, geeft een aantal keren per jaar de tweedaagse training klantmanagement en begeleidt de studenten bij hun eindopdracht.

De masterclass Klantmanagement is bestemd voor professionals uit alle vakgebieden die in hun werk te maken hebben met klantstrategie, klantinteractie, customer contact en klantbeleving.