FME

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie voor 2.400 bedrijven in de technologische industrie. FME is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau, biedt dienstverlening aan individuele en clusters van lidbedrijven en ondersteuning aan 105 brancheorganisaties.

Sellsius en FME

FME wil aanwijsbaar waarde toevoegen met het lidmaatschap voor kleine en grote, internationale ondernemers in de technologische sector. De belofte aan deze ondernemers moet concreter en aansprekend worden verwoord en vormgegeven. De rol van Sellsius is om creatieve concepten te ontwikkelen en uit te werken, die de vernieuwingsslag kracht bij zetten.

FME Juridisch pakket

FME wil als werkgeversorganisatie de waarde van haar lidmaatschap op een goede en duidelijke manier laden. Leden (bedrijven in de technologische / maakindustrie) kunnen onder andere gebruik maken van de juridische dienstverlening van FME Advocaten. Deze bestaat uit maatwerk juridisch advies, maar ook ondersteuning middels talloze juridische standaard documenten, al dan niet hardcopy of digitaal beschikbaar.

Door de dienstverlening helder en concreet te benoemen onder de noemer ‘Juridisch Pakket’ wordt het tastbaarder. En daarmee het lidmaatschap merkbaar en zichtbaar waardevoller.

Sellsius ontwikkelde niet alleen het concept, maar ook het fysieke ‘Juridisch pakket’ voor FME. Met als insteek ‘Je staat sterker met FME Advocaten’ en als vorm een doos met diverse insteekhoezen en informatieve inlays. Als metafoor voor ‘sterker’ is gebruik gemaakt van geïllustreerde sterke armen die een man in toga (de FME Advocaat) extra kracht bijzet.

Het pakket heeft een triggerende werking gehad op de dienstverlening. Met als resultaat dat FME-leden hun dagelijkse praktijk nog beter kunnen afstemmen op de wensen van hun klanten, leveranciers en medewerkers. Het juridisch pakket is via een landingspagina online aan te vragen en gratis voor FME-leden.

FME Lidmaatschap

Onder de noemer ‘Groei begint bij de wortels’ is een basis gelegd, waarop verder wordt gebouwd aan de diverse onderdelen van het FME Lidmaatschap. Zowel online (webteksten nieuwe site) als offline (presentatiemiddelen, sjablonen en relatiegeschenken). Het is ook de basis voor een introductiecampagne van het vernieuwde lidmaatschap, waarvoor de aftrap inmiddels is gegeven.

FME lidmaatschap Groei begint bij de wortels


FME website Sellsius

 

Concept Technostarters

Voor het segment starters in de innovatieve ‘maak’ industrie heeft Sellsius een herkenbare concept kapstok ontwikkeld, voor uitrol naar diverse communicatiemiddelen als een folder, een presentatie en diverse banners (print en online).