ANWB

ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Daarbij wil ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Sellsius en ANWB

Al ruim tien jaar werken wij samen aan creatieve, resultaatgerichte communicatie richting leden en belanghebbenden. Sellsius ontwikkelde tal van direct (e)mails voor verzekeringen, tijdschriften, Wegenwacht en de ANWB Visa Card. Van creatief concept tot complete uitvoering. Wij worden met enige regelmaat ingezet voor brief- en folderteksten, maar ook voor grotere, langlopende projecten.

Direct (e)mailings wegenwacht pakketten

Wist je dat in de winter de kans op pech tot wel 40% groter is dan in andere perioden van het jaar?
Een uitermate geschikt moment dus voor ANWB om een Wegenwacht campagne in zetten, want de beste pechhulp is natuurlijk altijd dichtbij met 900 professionele wegenwachten. Naast radio en online, wordt in samenwerking met Sellsius ook DM en/of EM ingezet. ANWB-leden met een Wegenwacht Instap pakket worden ervan overtuigd om te upgraden naar de beste hulpverlening voor de winterperiode mét een interessante winterkorting. Binnenkort evalueren we de campagne en vertellen we meer over de behaalde resultaten.

Inzet promotieteams

Om winkelend publiek en passanten in de grote steden aan te spreken over het ANWB Kinderfietsenplan, werft Sellsius voor de openings- en actieweek promotiemedewerkers. Sellsius zorgt niet alleen voor werving, maar ook voor briefing en backup bij vragen. En desgewenst voor ontwikkeling van materialen of  begeleiding ter plaatse. Want persoonlijke benadering én zichtbaarheid is soms een uitstekend middel om in korte tijd iets (nieuws) te lanceren. In dit geval stond de pop-up store (de Kinderfietsen winkel van ANWB) centraal voor het inleveren van fietsen én voor leuke activiteiten!

Het Kinderfietsenplan is een van de maatschappelijke initiatieven van ANWB. Met dit plan helpt ANWB kinderen in armoede, zonder fiets. Ze zamelen fietsen in, knappen ze op en geven deze aan kinderen van 10 tot 18 jaar die het nodig hebben. De fietsen komen bij de kinderen terecht via Nationaal Fonds Kinderhulp. ANWB werkt voor dit initiatief samen met diverse gemeenten, waaronder Groningen, Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam. Bekijk voor meer informatie het filmpje of ga naar www.anwb.nl/over-anwb/anwb-kinderfietsenplan

 

 

Direct Mailings Wegenwacht Europa Service

Wegenwacht Europa Service is een van de ANWB Wegenwacht modules, waarbij je je ook in het buitenland verzekert van pechhulp en/of vervangend vervoer. Het voorjaar is een uitgelezen moment voor up- en cross-sell middels een gepersonaliseerde DM. Aan Sellsius de taak om te zorgen voor de tekstuele invulling hiervan met als doel de leden aan te zetten tot overstap of bijsluiten.

ANWB Europa service

 

Direct Mailings VISA Card

Het vakantiemoment is de periode waarin de ANWB Visa Card écht relevant is voor leden. De speciale creditcard voor ANWB-leden wordt met een actietrigger via direct mail onder de aandacht gebracht. Niet voordat de boodschap is geladen via een thematische campagne, waar Sellsius tekstueel optimaal aansluiting bij zoekt voor de DM. Doel is een zo hoog mogelijke conversie.
Beeld: Lemz

ANWB Visa Card